Най-четени
1. cchery
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. hadjito
2. radostinalassa
3. zahariada
4. mt46
5. varg1
6. leonleonovpom2
7. wonder
8. sparotok
9. kvg55
10. planinitenabulgaria
11. rosiela
12. bven
13. apollon
14. hadjito
Най-популярни
1. shtaparov
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. dobrota
8. ambroziia
9. vidima
10. milena6
2. katan
3. wonder
4. leonleonovpom2
5. mt46
6. bojil
7. dobrota
8. ambroziia
9. vidima
10. milena6
Най-активни
1. sarang
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
2. geraltofrivia
3. radostinalassa
4. lamb
5. hadjito
6. simonata
7. metaloobrabotka
8. djani
9. iw69
10. rosiela
Постинг
12.12.2009 11:49 -
32: Помпай мускули без химия c натуралeн фитнес...
Автор: fitnness
Категория: Спорт
Прочетен: 7210 Коментари: 0 Гласове:
Последна промяна: 30.12.2009 23:39
Прочетен: 7210 Коментари: 0 Гласове:
0
Последна промяна: 30.12.2009 23:39
Cилата идва от мускулите и сухожилията. Ако занимаващия се с фитнес употребява химия, тo силатa му е много голяма.
Ho издръжливост няма, защото химията товари сърцето му.
„По тази причина хората, които взимат стероиди и вдигат тежести, правят кратки тренировки, а дишането им е все едно са обиколили с тичане три пъти София по околовръстното“, казва Йото Йотов (основател и председател на Българската федерация по натурален бодибилдинг и фитнес). Натуралните мускули се запазват по-дълго, след като човек спре да тренира фитнес. Като всеки мускул, постепенно и те атрофират, ако не се натоварват продължително, но имат памет и много по-лесно са възстановяват впоследствие. Мускулите, постигнати без химия, са по-еластични.
Как се правят мускули - като използавате натурално белтъчините.
Te са структурен елемент на всяка:
- клетка,
- тъкан,
- орган.
Участват в изграждането на:
- имунните тела,
- кръвната плазма,
- хемоглобина,
- двигателните белтъци актин и миозин,
- ензими,
- хормони
Ето и някои от основните продукти и процентното съдържание на белтъчини в тях:
Животински:
- Телешко месо - 22.0%
- Говеждо - 21.3%
- Свинско месо - 21.1%
- Заешко месо - 20.9%
- Пилешко месо - 20.6%
- Агнешко месо - 20.4%
- Рибни продукти - 16-21%
- Риба - 15-20%
- Яйца кокоши - 12.5%
- Сирене - 9.2-32.2%
- Кашкавал от краве мляко - 25,8 %
- Овчи кашкавал - 24,4 %
- Бирена мая - суха - 49%
- Соево брашно - 43.4%
- Соя - 36.8%
- Житни кълнове - 28%
- Фъстъци - 26%
- Семена - 20-36%
- Бобови храни - сухи -19-23.9%
- Зърна - 13-27%
- Ядки - 13-19%
- Хляб "Добруджа - 7,1 %
- Хляб "Стара Загора" - 7,3%
-
Ръжен хляб - 8
-------------------------------
"... Linda uspja za 3 mes. predi
Terminator 2, da se napompa
s fitness i to bez kapka himija..."
Кои сме ние или как да бъдем по-здрави д...
6 причини защо традиционните диети се пр...
Оцетът забавя с 20% усвояването на въгле...
6 причини защо традиционните диети се пр...
Оцетът забавя с 20% усвояването на въгле...
Следващ постинг
Предишен постинг
Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.